Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La manca de recursos i l’excés de burocràcia, principals problemes per emprendre 29 abril 2024 Els experts també comenten que un altre hàndicap és que a Espanya fa nivell social no estem habituats a captar els punts forts de les persones sinó només les febleses
Freixenet té la intenció de continuar amb les negociacions després de la negativa de Treball 29 abril 2024 CCOO insta la direcció de Freixenet a asseure’s de manera immediata amb la representació dels treballadors i treballadores per negociar les mesures oportunes per afrontar la situació.
Dilluns de pluja general i continuada al Penedès 29 abril 2024TEMPS PENEDÈS TV-81 En tot l'epispodi s'acumularan entre 40 i 60 litres a molts punts del país, puntualment 100 a les capceleres de rius i pantans.
Quim Bigas i Sol Picó, amb Marco Mezquida, protagonitzen la recta final del Dansòmetre 29 abril 2024 L'espectacle 'ERA' s'ha hagut de posposar a causa de la previsió meteorològica i es podrà veure a Vilafranca el 9 de juny, a les 18h, a la plaça de la Vila.
El Casal ja és de Primera 29 abril 2024 Amb el triomf 79-54 davant el Manyanet Molins, l'equip aconsegueix l'ascens de categoria dues jornades abans d'acabar la lliga.
1,2 MEUR per a la rehabilitació de la nau del carrer del Comerç com a biblioteca 29 abril 2024 Vilafranca rep una subvenció de 1.200.000 euros de la Diputació de Barcelona per rehabilitar la nau del carrer Comerç i fer-hi la segona biblioteca.
L’alumnat d’arts escèniques de l’Institut Milà i Fontanals prepara el Milafònica 29 abril 2024 Aquest dijous 2 de maig, els alumnes de batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Milà i Fontanals realitzarà el Milafònica a l’Auditori de Vilafranca, en el marc del 30è aniversari del centre.
Els Mossos d’Esquadra faran una xerrada a l’AV Molí d’en Rovira sobre la prevenció d’estafes 29 abril 2024 L’Oficina Municipal de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca -OMIC- organitza una xerrada-col·loqui per tal d’informar la ciutadania sobre les estafes més comunes i com prevenir-les.
Taller familiar a l’hort de Cal Gallina per conèixer les plantes crasses o suculentes 29 abril 2024 L’activitat està conduïda per l’Aresta Cooperativa i organitzada pel servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca.
La vida segueix igual pel FC Vilafranca 29 abril 2024 A tres jornades pel final de la lliga, l'equip segueix en descens. Comença una setmana de partit doble: dimecres a Mollerussa, i diumenge rebent a l'Olot.
El Patí tanca la temporada imbatut lluny de la Poliesportiva amb un meritori triomf a Manlleu 29 abril 2024 L'equip marxarà de vacances després del partit d'aquest proper diumenge, a les 16:15h.
Treball rebutja l’ERTO presentat fa uns dies per Freixenet 29 abril 2024 La multinacional no ha acreditat els dos requisits per justificar-la: la imprevisibilitat i la inevitabilitat.
Sant Pere de Riudebitlles acull el seu Riudevins més divers i participatiu 29 abril 2024 La mostra de vins ha comptat amb la participació de 13 cellers i ha servit per donar a conèixer petits elaboradors
El Casal de la Gent Gran torna a viure un nou Sant Jordi amb el concurs de poesia 29 abril 2024 Els premiats en aquesta edició van ser, en català, Joan Bosch, Jordi Rivas i Montserrat Marcé i, en castellà, Elena Junyent i Jordi Rivas.
La decisió de fer servir raïm no registrat a la DO Cava, qüestionada per alguns pagesos 29 abril 2024 El viticultor Ton Rimbau demana preus dignes i contractes amb proveïdors a cinc anys vista.
Laura Borràs visita Vilafranca en el marc del 12M 29 abril 2024 Borras, encoratja a restituir a Carles Puigdemont a les urnes, perquè segons el partit, és l’única opció pel futur de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

26/04/2024

Solidària – càpsules

Amnistia Internacional

Programes més escoltats de la setmana