Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’oferta de cicles formatius presenta novetats a l’Alt Penedès

L’oferta de cicles formatius presenta novetats a l’Alt Penedès

S’impartiran nous estudis de formació professional a l’Institut Milà i Fontanals i a l’Institut El Foix.

A Vilafranca, l’institut Milà i Fontanals incorpora el cicle formatiu de grau mitjà de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure i els ensenyaments d’arts escèniques de grau superior de Tècniques d’Actuació Teatral.

D’altra banda, a Santa Margarida i els Monjos, l’Institut El Foix estrenarà el cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa. També en aquest centre s’impartirà el Programa de Formació i Inserció per a joves sense l’ESO d’Auxiliar de Vivers i Jardins. Però quedarà tancat el PFI d’Auxiliar de Manteniment i Reparació de Vehicles de Mobilitat Personal.

Foto: Institut Milà i Fontanals

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: