Dimarts, 18 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca

RTV Vilafranca és el nom comercial de Serveis Municipals de Comunicació SL (SERCOM SL), l’empresa pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès que gestiona Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

SERCOM SL es va constituir en forma de Societat Anònima l’any 1986 i es va transformar en Societat de Responsabilitat Limitada l’any 1992. Compta amb un Consell d’Administració on hi són representats els grups polítics municipals, les associacions de veïns i les entitats culturals, esportives i juvenils de la vila.

Consell d’Administració: Raimon Gusi i Amigó (president), Ramon Zaballa i Serra (vicepresident), Jordi Bové i Moncusí, Ariadna Caballero i Folch, Sílvia Cànovas i Garcia, Salvador Casals i Romagosa, Jaume Girona i Galimany, Josep Quelart i Bou, Anna Ruiz i Casals, Josep M Tobella i Miralles.

Director gerent: Josep Alsina i Rosell.

Administració: Carmina Pedrol i Torrents.

Publicitat: Josep Vergés i Farré (cap de publicitat).

Redacció: Josep M. Soler i Becerro (cap d’informatius i programes), Clàudia Climent i Figuerola (administració web), Francesc Boada i Grau (cap d’esports), Josep Ribes i Garasa (castells), Sergi Ansón i Garcia, Sílvia Delgado i Puig, Goretti Martínez i Pena, Caterina Tallón i Prieto.

Equip tècnic: Jordi Morgades i Albiol (cap tècnic de televisió), Antoni Olivella i Soler (cap tècnic de ràdio), Joan Amat i Mestres (cap d’informàtica), Rosa Falcones i Ferrer, Joan Mestres i Arnan, Carles Morgades i Albiol, Jordi Rivas i Gómez, Marc Pujol i Enfruns, Àlex Santamaria i Ortega.

Col·laboradors habituals:

Culturals: David Cuscó, Josep Ferrer, Toni Inglada, Pere Martí, Francesc Murgadas.

Esports: Tomàs Almela, Jaume Boquera, Jaume Bové, Antoni Carbó, Josep Maria Farré, Ramon Filella, Xavi Gonzàlez, Josep Gumà, Ricard Llosas, Antoni Macià, Lluís Montaner, Xavi Sans, Lluís Santos, Joan Sòria, Jaume Tutusaus.

Musicals: David Alsina, Jordi Borràs, Lucas Charnet, Josep Fleitas, Joan Gonzàlez, Dídac Inglés, Àlex Pla, Oriol Romeu, Xavi Ruiz, Joan Rubió, Josep Sardà, Eloi Sendrós, Paton Soler, Jordi Via.

Tertúlies:

Dilluns. Esports: Josep Castellví, Josep M. Feliu, Fèlix Morató, Ramon Puig, Vicenç Uberni. Castells: Aina Mallol, Jaume Freixedas.

Dimarts. Catalunya: Josep Arasa, Jordi Cuyàs, Francesc Murgadas, Joan Tarrada.

Dimecres. Penedès: Josep Faura, Jaume Girona, Cati Morell.

Dijous. Cultura: Joan Cuscó, Elvira Mestres, Joan Solé.

Divendres. Política: Marcel Martínez, Toni Peñafiel, Josep Ramon, Aureli Ruiz, Pere Sàbat, Ramon Zaballa.

 

Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca és l’emissora pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, fundada l’any 1982 amb voluntat d’afavorir la diversitat comunicativa en l’àmbit local. Avui dia, Ràdio Vilafranca emet pel 107.8 de la FM i compta amb 24.000 oients habituals a l’Alt Penedès. També es pot seguir a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, així com per internet, en directe i a la carta.

Ràdio Vilafranca és un mitjà de comunicació professional, plural i participatiu que compta amb una cinquantena de col·laboradors habituals i una redacció i un equip tècnic que alhora produeix continguts per Penedès TV.

La programació de Ràdio Vilafranca ofereix tres informatius cada dia, flaixos de notícies entre hores i un magazín i una tertúlia diaris, a més de programes culturals, esportius, musicals i de debat. Sempre es dóna prioritat a les transmissions en directe d’esports, castells, plens municipals i tota mena d’activitats culturals i festes assenyalades.

 

Penedès TV

Penedès TV és l’emissora pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, continuació de la televisió local creada l’any 1990.

Avui Penedès TV emet per una demarcació que inclou les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. És un canal d’informació penedesenca que compta amb uns 30.000 espectadors habituals que el tenen com un mitjà de referència. Penedès TV es pot sintonitzar a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) i també es pot seguir per internet, en directe i a la carta.

La programació diària de Penedès TV es basa en espais informatius que s’emeten a les hores en punt i que compten amb una versió en llengua de signes catalana. La programació, que inclou programes culturals, esportius i participatius, dóna prioritat a les transmissions en directe d’esports, castells, actes socials i festivitats destacades.

 

Estatuts. Pressupost d’ingressos. Pressupost de despeses. Auditoria i memòria econòmica.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: