Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca
RTV Vilafranca és el nom comercial de Serveis Municipals de Comunicació SL (SERCOM SL), l’empresa pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès que gestiona el grup mediàtic format pels mitjans Ràdio Vilafranca, Penedès Televisió i el diari digital de notícies rtvvilafranca.cat.

SERCOM SL es va constituir en forma de Societat Anònima l’any 1986 i es va transformar en Societat de Responsabilitat Limitada l’any 1992.

La gestió de l’empresa i tota la responsabilitat sobre els continguts recau en la figura del director general i compta amb un Consell d’Administració els membres del qual són els/les representats dels grups polítics amb representació al consistori, de les associacions de veïns i veïnes i de les entitats culturals, esportives i socials de Vilafranca.

Consell d’administració 2023 – 2027: Lourdes Sánchez (presidenta), Josep M. Tobella (secretari), Dani Saumell, Miquel Medialdea, David Navarrete, Jaume Girona i Marta Soler.

Ràdio Vilafranca
Ràdio Vilafranca és l’emissora pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, fundada l’any 1982 amb voluntat d’afavorir la diversitat comunicativa en l’àmbit local. Avui dia, Ràdio Vilafranca emet pel 107.8 de la FM i compta amb 24.000 oients habituals a l’Alt Penedès. També es pot seguir a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, així com per internet, en directe i a la carta.

Ràdio Vilafranca és un mitjà de comunicació professional, plural i participatiu que compta amb una cinquantena de col·laboradors habituals i una redacció i un equip tècnic que alhora produeix continguts per Penedès TV.

La programació de Ràdio Vilafranca ofereix tres informatius cada dia, flaixos de notícies entre hores i un magazín i una tertúlia diaris, a més de programes culturals, esportius, musicals i de debat. Sempre es dóna prioritat a les transmissions en directe d’esports, castells, plens municipals i tota mena d’activitats culturals i festes assenyalades.
 
Penedès Televisió
Penedès Televisió és el canal públic de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (continuació de la televisió local creada l’any 1990).

Penedès Televisió emet en TDT per una demarcació que inclou les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

És un canal d’informació penedesenca que compta amb uns 30.000 espectadors habituals que el tenen com un mitjà de referència. Penedès TV es pot sintonitzar a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) i també es pot seguir per internet, en directe i a la carta.

La programació diària de Penedès TV es basa en espais informatius que s’emeten a les hores en punt i que compten amb una versió en llengua de signes catalana. La programació, que inclou programes d’entreteniment, de tertúlia, culturals, esportius i participatius, donant prioritat a les transmissions en directe d’esdeveniments esportius, de diades castelleres, d’espectacles de tot tipus, i festes popular destacades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: