Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ja és de Primera

Amb el triomf 79-54 davant el Manyanet Molins, l’equip aconsegueix l’ascens de categoria dues jornades abans d’acabar la lliga.

El sènior del Casal ja és nou equip de Primera Catalana. Després d’una temporada amb només 5 derrotes, l’equip aconsegueix l’ascens amb dues jornades d’antelació. Per davant dos partits en què buscarà rubricar la primera posició de la lliga.

L’equip de Roger Vendrell va superar el Manyanet Molins per 79 a 54, i aconseguia, així, complir la premissa necessària per celebrar l’ascens aquesta mateixa setmana: guanyar.

L’equip va sortir endollat des de l’inici, conscient que aquest diumenge no es podia fallar davant la sempre fidel afició del Pavelló Joan Marquès. Després de tancar el primer quart guanyant de 8 punts, abans del descans, el Casal deixava encarrilat el triomf davant un Manyanet Molins amb només 8 jugadors disponibles. 53 a 27 al descans.

Amb el fre de mà posat al tercer quart, el Casal mantenia un avantatge de 24 punts. Al final del partit els vilafranquins s’imposaven per 25 punts, amb un marcador de 79 a 54.

Però el més destacat de la tarda sobre la pista va ser la celebració de l’ascens a Primera 10 anys després.

I un cop assegurada una de les dues primeres posicions, que atorguen el premi de l’ascens, l’equip té per davant dues jornades en què es jugarà acabar la lliga en primera posició. La primera plaça dona accés al torneig en format de final a 4, en què competeixen els campions de cada grup de Segona Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: