Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taller familiar a l’hort de Cal Gallina per conèixer les plantes crasses o suculentes

Taller familiar a l’hort de Cal Gallina per conèixer les plantes crasses o suculentes

L’activitat està conduïda per l’Aresta Cooperativa i organitzada pel servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca.

El proper dissabte a les 11 del matí es farà a l’Hort de Cal Gallina de Vilafranca un taller per conèixer les plantes crasses o suculentes. Aquestes plantes han desenvolupat mecanismes per adaptar-se a la sequera, i emmagatzemen l’aigua a fulles, tiges i arrels. En aquest taller de la programació ‘Cultivar la terra en temps de sequera’ es descobriran les estratègies d’adaptació d’aquestes plantes i els participants muntaran un petit jardí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: