Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra faran una xerrada a l’AV Molí d’en Rovira sobre la prevenció d’estafes

Els Mossos d’Esquadra faran una xerrada a l’AV Molí d’en Rovira sobre la prevenció d’estafes

L’Oficina Municipal de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca -OMIC- organitza una xerrada-col·loqui per tal d’informar la ciutadania sobre les estafes més comunes i com prevenir-les.

Darrerament, el fraus i les estafes, tant telefòniques com per Internet, s’han incrementat exponencialment i les tècniques que utilitzen els estafadors són cada vegada més sofisticades, posant en risc els nostres estalvis.

La xerrada portarà per títol ‘Protegim les nostres dades bancàries i els nostres estalvis: fraus i estafes més comunes’ i es farà el proper dijous 9 de maig, a les 19h, al local de l’Associació Veïnal del Molí d’en Rovira. Anirà a càrrec d’agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca.

L’objectiu de la xerrada-col·loqui és aprendre a identificar i comprendre les principals amenaces telefòniques i en línia; explorar solucions i bones pràctiques de seguretat per protegir l’entorn personal i consells útils per a una navegació i transaccions segures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: