Dijous, 16 de maig de 2024

El Patí tanca la temporada imbatut lluny de la Poliesportiva amb un meritori triomf a Manlleu

L’equip marxarà de vacances després del partit d’aquest proper diumenge, a les 16:15h.

Les baixes de Marc Gual, Roger Monserrat i Marc Palau no van impedir al Patí Vilafranca aconseguir la victòria per 1-2 en la visita al Manlleu. Triomf que permet els vilafranquins tancar la lliga sense coneixer la derrota lluny de la Poliesportiva.

El Patí, amb només quatre sèniors de pista més els dos porters, havia de tirar novament d’Ot Voisin i Roger Sanllehy per poder tenir rotació.

Tot i començar per darrere al marcador amb el gol de Roger Codinach des del minut 8, el Patí capgirava la truita abans del descans, amb els gols de Joan Vàzquez i Roger Martí.

Al segon temps, exercici de resistència encapçalat pel porter Pol Ferrer, amb una actuació destacada sota pals, en la seva segona titularitat consecutiva.

El Patí Vilafranca marxarà de vacances aquesta mateixa setmana. Final de curs molt prematur per una OKLliga Plata que tanca la seva lliga regular en el primer cap de setmana de maig. El Patí s’acomiada fins l’octubre, amb la visita de l’Ordes a la Poliesportiva, aquest diumenge a les 16:15h en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.