Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vida segueix igual pel FC Vilafranca

A tres jornades pel final de la lliga, l’equip segueix en descens. Comença una setmana de partit doble: dimecres a Mollerussa, i diumenge rebent a l’Olot.

A falta de tres jornades pel final, només tres punts separen el Vilafranca de la quarta posició per la cua, que marca la permanència, però que també podria perillar pels descensos compensats. Tota opció per la salvació quedarà decidida aquesta setmana, de jornada doble: dimecres a Mollerussa, i diumenge a casa contra l’Olot.

Jornada sense canvis, amb derrotes dels últims quatre classificats, que veuen com la resta d’equips s’escapen. També derrota del Vilafranca, que queia per 0-2 contra l’Hospitalet.

Els de la franja vermella, molt més efectius, s’imposaven amb gols d’Oscar Gómez i Raul Martinez, al 17 i al 29 de la primera part.

Derrota doncs, d’un Vilafranca que no podrà comptar amb Carles Moya. El tècnic va veure la vermella al 78, després de fer una lleu empenta a un membre de la banqueta de l’Hospitalet que no volia tornar la bola als jugadors del Vilafranca quan procedien a treure de banda.

Dimecres, a les 12h, partit al camp del Mollerussa, i diumenge a les 12h, a casa contra l’Olot. Setmana decisiva pel Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: