Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la campanya del 12M 26 abril 2024 Tot i l’amenaça de pluja a Vilafranca, la campanya de les eleccions del 12M s’ha iniciat amb la tradicional enganxada de cartells de mitjanit.
Cap de setmana amb pluges abundants i ambient fresc 26 abril 2024 Arriba un canvi de temps que deixarà precipitacions generoses al Penedès: entre 30 i 60 litres.
El Vilafranca rep l’Hospitalet en plena lluita per una permanència encara possible 26 abril 2024 El partit serà aquest dissabte, a les 17h, al Municipal. Els socis podran portar un acompanyant gratis. L'equip, a 3 punts de la permanència, a 4 jornades pel final.
La 7a edició del Dansòmetre ha tornat a portar la dansa als carrers de Vilafranca 26 abril 2024 El Festival de Dansa de Vilafranca, Dansòmetre, ha reunit les escoles de dansa de la vila en les diverses actuacions que tenien lloc aquest dijous a la tarda.
El Noia només necessita un punt més per certificar la segona posició de l’OKLliga 25 abril 2024 Els sadurninencs tindran prou amb un empat contra el Sant Just (diumenge, 18:30h) per certificar la segona plaça.
Torna Riudevins, la mostra de vins de la vall del Mediona – Riudebitlles 26 abril 2024 La sisena edició de la mostra Riudevins torna al Barri Vell de Sant Pere de Riudebitlles aquest dissabte.
El Patí Vilafranca d’OKLliga es desplaça a Manlleu en un partit de tràmit 26 abril 2024 A l'equip només li queden dos partits per acabar la lliga. Dos tràmits, a la pista del Manlleu, i la setmana que ve, a casa, contra l'Ordes (diumenge, 5 de maig, 16:15h).
Es trasllada al 15 de juny el concert de Judit Neddermann previst per aquest diumenge 26 abril 2024 La previsió meteorològica adversa prevista per aquest cap de setmana ha obligat l'organització del festival a fer el canvi de data
Primera Jornada d’Innovació Econòmica i Tecnològica a l’Institut eugeni d’Ors 26 abril 2024 El departament d’Administració i Gestió de l’Institut Eugeni d’Ors ha organitzat la Primera Jornada d'Innovació Econòmica i Tecnològica,
Comença la setena edició del Dansòmetre 25 abril 2024 La programació d’aquesta setena edició ha arrancat aquest dijous a la tarda a la plaça de la Vila amb les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals i davant un nombrós públic
Pacs del Penedès rep el nou servei d’assistència en caixer mòbil 25 abril 2024 Pacs del Penedès ha estat el primer municipi de la província que ha visitat el nou servei d’assistència en caixer mòbil de la Diputació de Barcelona per combatre l’exclusió financera.
Reunió amb la Direcció General de Transports per l’estació de trens regionals a Vilafranca 25 abril 2024 L'alcalde i el regidor d'Espai Públic s'han reunit amb la Direcció General de Transports per presentar l'estudi encarregat per l'Ajuntament sobre la idoneïtat de l'estació de regionals a Vilafranca.
Els Comuns aposten per l’habitatge públic i la mobilitat sostenible vers el nou Pla Territorial 25 abril 2024 L’Escorxador va acollir aquest dimecres una jornada informativa, on es van tractar les bases de l’avantprojecte del Pla Territorial del Penedès, el document que ha d'acabar planificant la vegueria.
Arrenca la setena edició del Dansòmetre 25 abril 2024 Avui s’inicia la setena edició del Festival Dansòmetre a Vilafranca, que inclourà un seguit de representacions de dansa que finalitzaran dilluns, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa.
Èxit a ‘El teu Diabòlic’ i al vermut electrònic dels diables de Vilafranca 24 abril 2024 Els Ball de Diables de Vilafranca ha celebrat aquest cap de setmana la prèvia del Diabòlic, que serà dimarts vinent, dia 30.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

21/04/2024

Les notícies de la setmana

Resum informatiu penedesenc

Programes més escoltats de la setmana