Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reunió amb la Direcció General de Transports per l’estació de trens regionals a Vilafranca

L’alcalde i el regidor d’Espai Públic s’han reunit amb la Direcció General de Transports per presentar l’estudi encarregat per l’Ajuntament sobre la idoneïtat de l’estació de regionals a Vilafranca.

L’alcalde de Vilafranca Francisco Romero i el regidor d’Espai Públic Miquel Medialdea es van reunir aquest dilluns amb el director general de Transports Oriol Martori per compartir l’estudi presentat fa unes setmanes per l’Ajuntament per a la implantació d’una parada de trens regionals a Vilafranca i demanar el suport de la Generalitat.

L’estudi conclou que és «possible i convenient» una xarxa de serveis regionals d’alta velocitat amb parada a Vilafranca per varis motius: nombre potencial de passatgers, ubicació i idoneïtat de la base de manteniment d’ADIF, així com pel model d’explotació de la línia d’Alta Velocitat. A més, una parada en aquest emplaçament també esdevindria un nou node de serveis ferroviaris per a tots els municipis de la vegueria.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, el director general ha manifestat que «tindrà en compte la proposta» en el nou pla de serveis ferroviaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: