Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la setena edició del Dansòmetre

La programació d’aquesta setena edició ha arrancat aquest dijous a la tarda a la plaça de la Vila amb les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals i davant un nombrós públic

Aquest dijous ha començat la setena edició del Festival Dansòmetre a Vilafranca, que inclourà un seguit de representacions de dansa que finalitzaran dilluns, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. La programació d’aquesta setena edició ha arrancat, doncs, aquest dijous a la tarda a la plaça de la Vila amb les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals i davant un nombrós públic format bàsicament per familiars.

Els actes continuaran aquest cap de setmana amb tres espectacles professionals. . El primer, adreçat a famílies, va a càrrec de la companyia Las Dueñas del Balón que interpretaran l’espectacle El meu monstre aquest dissabte, a les 6 de la tarda a Cal Bolet.

L’endemà diumenge, a les 7 de la tarda en el mateix espai, es podrà veure l’espectacle Cita a cegues, de la ballarina i coreògrafa Sol Picó i el pianista Marco Mezquida.

Per últim, el dilluns 29 d’abril, a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila i de manera gratuïta, l’Esbart Rocasagna de Gelida interpretarà ERA del coreògraf convidat d’aquesta edició: Quim Bigas.
Quim Bigas impartirà demà, divendres, al teatre Cal Bolet la conferència interactiva L’Enviró d’ERA, seguida d’un taller. Per a participar-hi cal inscripció prèvia. Les persones que hi assisteixin podran participar a l’espectacle ERA, obert al públic, del dilluns dia 29.
El diumenge, a les 11.30h a la plaça de la Sardana, hi haurà Ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània, la colla sardanista Maragda (Associació de Veïns de Sant Julià), la colla sardanista infantil els Bombaires de Santa Fe del Penedès, la colla de sardanes Visca del Casal – La Principal i la colla sardanista La Lira Vendrellenca.

La programació d’aquesta setena edició comença avui amb les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals, escola de dansa Assumpta Trens, Més Gimdans, escola de dansa i gimnàstica, escola de dansa CAS, associació Cascavells Vilafranca del Penedès, Escola Montagut i Golden Dance Lab.
En acabar, tindran lloc els actes de cloenda de dues companyies residents de l’espai de dansa de l’espai Jove La Nau de Vilafranca del Penedès: Cia. Sempre i Cia. Andròmina. Seran espectacles itinerants amb final a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: