Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Comuns aposten per l’habitatge públic i la mobilitat sostenible vers el nou Pla Territorial

L’Escorxador va acollir aquest dimecres una jornada informativa, on es van tractar les bases de l’avantprojecte del Pla Territorial del Penedès, el document que ha d’acabar planificant la vegueria.

Mitjançant aquest acte, a més de presentar als assistents l’avantprojecte, la formació municipalista també va donar a conèixer les seves principals propostes i inquietats vers el Pla Territorial. Un projecte, que pels Comuns passa per la defensa del territori, la mobilitat sostenible i el creixement urbà mitjançant habitatge públic.

Actualment, l’avantprojecte del Pla Territorial està en període d’exposició pública fins al 7 de juny, data límit per fer suggeriments com els plantejats en aquesta jornada organitzada pels Comuns, que va ser presentada per la regidora de Vilanova en Comú, Iolanda Sánchez, i que va comptar amb la presència de diversos candidats de la vegueria pel 12M, a més de l’arquitecte i urbanista expert en la planificació territorial, Josep Maria Carreras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: