Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix ‘Dijous de Vi’, la proposta per reforçar l’esperit vitivinícola del carrer del Comerç

Història, tradició i vi en una copa al carrer del Comerç. Els dijous de maig, s’oferirà un Bar de Vins efímer, tot per descobrir el passat d’aquest carrer imprescindible per al comerç del vi.

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa els “Dijous de Vi” per reforçar la marca de Capital del Vi. Tot per visibilitzar la importància del carrer del Comerç en el desenvolupament de la tradició vitivinícola al territori, convertint-lo en un pol d’atracció per a esdeveniments relacionats amb el món del vi.

Els dijous de maig (2, 9, 16, 23 i 30) de 19 a 22.30h, s’oferirà un Bar de Vins efímer, tot per descobrir el passat d’aquest carrer imprescindible per al comerç del vi. Amb tot, es maridarà vi, música en directe i imatges del passat en aquest espai particular.

Cada dijous es comptarà amb un protagonista diferent del món vitivinícola vilafranquí que oferirà els seus productes en un bar de vins. Hi participaran els celleristes del Viver de Cellers, Mastinell, la Família Torres, la Boteria Torner (amb vins dels seus associats) i Pinord.

Tant el vi com les imatges s’acompanyaran de música, amb diferents actuacions en directe de grups de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i d’altres que han sorgit de l’Espai Jove La Nau.
Es pot trobar més informació al web: www.turismevilafranca.com/dijous-de-vi

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: