Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 7a edició del Dansòmetre ha tornat a portar la dansa als carrers de Vilafranca

El Festival de Dansa de Vilafranca, Dansòmetre, ha reunit les escoles de dansa de la vila en les diverses actuacions que tenien lloc aquest dijous a la tarda.

L’escola de dansa Assumpta Trens, Més Gimdans, escola de dansa i gimnàstica, l’escola de dansa CAS, l’associació Cascavells Vilafranca del Penedès, l’escola Montagut i Golden Dance Lab van portar les seves coreografies al carrer.

Neus Fransi és directora de l’escola de dansa Assumpta Trens.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, remarcava que la cultura «és l’antídot contra el conflicte» i posava en valor la mobilització de les escoles de dansa en el marc del Dansòmetre.

També hi va haver espai per al swing, en aquest cas a la plaça de la Vall del Castell.

El coreògraf convidat d’aquesta setena edició és l’artista Quim Bigas, que treballa dins dels camps de la coreografia i la dramatúrgia. Bigas va portar l’espectacle ‘MOLAR’ a Vilafranca l’any 2018 i és el director de l’espectacle ‘ERA’, el nou projecte de l’Esbart Rocasagna de Gelida, que es podrà veure dilluns a Vilafranca.

Quim Bigas imparteix en el marc del Dansòmetre la conferència interactiva ‘L’Enviró d’ERA’, seguida d’un taller.

Demà dissabte, al Teatre Cal Bolet, hi haurà espai per la dansa familiar amb la companyia Las Dueñas del Balón i el seu primer espectacle familiar: ‘El Meu Monstre’.

El diumenge al matí, a la plaça de la Sardana, hi haurà sardanes. I també diumenge, a les 19h, es podrà veure al teatre Cal Bolet l’espectacle ‘Cita a cegues’, de la ballarina i coreògrafa Sol Picó i el pianista Marco Mezquida.

Finalment, dilluns, Dia internacional de la Dansa, es representarà a la plaça de la Vila i de manera gratuïta l’espectacle ‘ERA’.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: