Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca rep l’Hospitalet en plena lluita per una permanència encara possible

El partit serà aquest dissabte, a les 17h, al Municipal. Els socis podran portar un acompanyant gratis. L’equip, a 3 punts de la permanència, a 4 jornades pel final.

El gol de David Toro a quatre minuts per acabar el partit als Canyars de Castelldefels ha donat oxígen a un Vilafranca que segueix en descens a quatre jornades pel final. L’equip, però, encara manté opcions de seguir a Tercera RFEF. Però per fer-ho caldrà remar.

Ara mateix la permanència es troba a tres punts i la marca una Pobla de Mafumet que encadena tres derrotes seguides i ha canviat d’entrenador. El tarragonins seran el rival per una quarta posició per la cua que es factible. Una posició que deixarà oberta la porta a un possible descens compensat, un cop acabi la lliga.

Més amunt es comencen a escapar. El cinquè per la cua, el San Cristóbal, avantatja ja en quatre punts els vilafranquins i té l’average guanyat. El missatge pel partit d’aquest dissabte contra l’Hospitalet i pels tres propers és clar: mentre hi ha vida, hi ha esperança.

Vilafranca i Hospitalet es veuran les cares al Municipal, aquest dissabte a les 17h. L’actual segon classificat de la lliga intenta assegurar aquesta posició, en una jornada en què pot dir adéu matemàticament a les opcions d’atrapar el líder. Malgrat les lesions i les circumstàncies, l’entrega dels jugadors del Vilafranca és màxima.

El club vol un Municipal el més ple possible. Per això, els socis podran portar un acompanyant de forma gratuita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: