Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia només necessita un punt més per certificar la segona posició de l’OKLliga

Els sadurninencs tindran prou amb un empat contra el Sant Just (diumenge, 18:30h) per certificar la segona plaça.

Tot i que la temporada europea ha estat una decepció i la il·lusió a la Copa es va dissipar a les primeres de canvi, el Noia està completant una gran campanya a l’OKLliga. Amb el factor pista assegurat als playoffs, l’equip només necessita sumar un punt aquest diumenge contra el Sant Just, per confirmar matemàticament la segona posició. Només queden dues jornades pel final de la lliga regular.

Els sadurninencs tenen a les seves mans arribar al partit contra el Liceo a Riazor en l’última jornada, sense res en joc. Per a fer-ho, als de Pere Varias els serveix amb un empat per assegurar-se acabar la lliga regular en la segona posició. Ara mateix són 6 els punts de marge amb el Liceo, al tercer lloc. Si els dos equips arribessin a l’última jornada separats per 3 punts, els dos equips es jugarien la segona plaça de forma directa: en aquest supòsit, el Noia partiria amb dos gols d’avantatge a l’average particular.

En la penúltima jornada de l’OKLliga, que es disputa unificada, aquest diumenge, a les 18:30h, el Noia rep el Sant Just, a l’Ateneu. El Sant Just, una de les revelacions de la temporada, ocupa ara mateix la darrera plaça que dona dret a jugar els playoffs, però encara no la té assegurada. Igualada, Lleida i Caldes encara tenen opció de ser vuitens.

Enmig d’una lliga que s’ha anat aturant i disputant de forma molt irregular en els últims mesos, el Noia encadena 7 jornades sense perdre. I si ens guiem pel precedent d’aquesta temporada entre els dos equips ens podriem assegurar un partit amb molts gols: 6-6 a la Bonaigua a la primera volta.

El Noia arriba a aquesta penúltima jornada amb bona part dels deures fets gràcies, en part, al punt sumat in-extremis la setmana passada a la pista del Rivas, amb un gol d’Aleix Esteller a 25 segons pel final. Un Noia que veia com el Liceo, el seu rival directe a la taula, també es deixava punts, empatant a casa contra el Voltregà.

El Sant Just, que va protagonitzar un inici de lliga fulgurant, ha perdut posicions a la taula, però segueix sent equip de playoff, i està ben a prop de certificar-ho, en una memorable temporada de debut a l’OKLliga. La setmana passada, van superar l’Alcoi per 3-0, amb gols de Xavi Crespo, Joan Pujalte i Pol Macià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: