Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es trasllada al 15 de juny el concert de Judit Neddermann previst per aquest diumenge

Es trasllada al 15 de juny el concert de Judit Neddermann previst per aquest diumenge

La previsió meteorològica adversa prevista per aquest cap de setmana ha obligat l’organització del festival a fer el canvi de data

L’organització del Festival Solidari Musicveu ha informat que el concert de la Judit Neddermann previst a les caves Oriol rossell el diumenge 28 d’abril a les 18h, es trasllada al 15 de juny a les 20 h i se seguirà celebrant en la mateixa ubicació, les caves Oriol Rossell a Sant Marçal.

La previsió meteorològica adversa prevista per aquest cap de setmana ha obligat l’organització del festival a fer el canvi de data per garantir el desenvolupament de totes les activitats previstes durant l’esdeveniment i tanmateix per la seguretat dels artistes i assistents.

Les persones que hagin adquirit entrades, tant al concert, com en realitzar la visita al celler i al Musictast previst després de l’actuació rebran un correu del festival personalitzat amb les indicacions a seguir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: