Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local deté a Vilafranca 3 individus per robatoris amb violència

La Policia Local deté a Vilafranca 3 individus per robatoris amb violència

Els tres detinguts van causar lesions al cap de les víctimes per a extreure’ls els telèfons mòbils.

La Policia Local va detenir dissabte 3 persones com a presumptes autores de robatoris amb violència i lesions en dues actuacions dissabte a Vilafranca. El primer dels successos va ser cap a les 10 de matí quan una patrulla va ser requerida per un presumpte robatori amb violència contra el treballador d’un establiment de l’avinguda de Barcelona, a qui volien robar-li el mòbil. Al moment els agents van practicar la detenció de dues persones, un home i una dona, que havien causat lesions al cap a la víctima. Els individus es van posar a disposició del cos de Mossos d’Esquadra. En la segona actuació, cap a les 16,45h de dissabte, una patrulla va ser requerida a la plaça de l’Estació per una persona amb ferides al cap que afirmava haver estat víctima d’un robatori del seu telèfon mòbil. Amb la descripció facilitada per la víctima, les patrulles van fer una recerca del presumpte autor fins a localitzar-lo i detenir-lo en un establiment del barri de l’Espirall. L’individu també va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: