Dimarts, 24 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Aragonès acompanya el candidat a l’alcaldia per ERC Pere Sàbat en un acte al Casal 24 Maig 2022 En motiu de la presència del president de la Generalitat s’ha desplegat un ampli dispositiu policial.
S’intensifica el control preventiu de plagues a Vilafranca amb l’arribada del bon temps 23 Maig 2022 També comença una nova campanya a Vilafranca per conscienciar que no s’ha d’alimentar els coloms.
Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per vuit robatoris violents a establiments a Vilafranca 23 Maig 2022 Agents de Vilafranca van detenir dimarts passat dos homes de 42 i 44 anys, com a presumptes autors de vuit robatoris amb violència i intimidació i dos robatoris o furt d’ús de vehicle.
Dolors Feliu escollida a Vilafranca, per una àmplia majoria, com a nova presidenta de l’ANC 23 Maig 2022 Dolors Feliu va assolir 48 vots, davant dels 16 de l'altra candidat a la presidència, Jordi Pesarrodona, que havia estat qui més suport havia assolit per part dels socis de l'ANC.
Els concerts de Marco Mezquida i Gorka Benítez clouen de forma brillant el cicle Nu 23 Maig 2022 La primera edició El cicle s’ha celebrat aquesta darrera setmana en espais diversos i ha ofert concerts de jazz sense microfonia acompanyats de tastos de vins naturals.
El Penedès ha registrat temperatures de calor extremes aquests últims dies 23 Maig 2022 L’avís per calor activat per la Generalitat va ser el més primerenc que es llança a Catalunya en els últims 10 anys.
Trobada de la Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial a Vilafranca 23 Maig 2022 Vilafranca ha acollit la Jornada de la Reunió Forana de la Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial
La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca celebra la seva 15ena edició després de dos anys 23 Maig 2022 La 15ª edició de la Nit Solidària coincideix amb el 20è aniversari de la Fundació Amics Joan Petit, que va celebrar el seu torneig d’hoquei solidari a Vilafranca.
Els Xicots de Vilafranca estrenen el 5d7 a la diada de Joan Sol 23 Maig 2022 Els Xicots han actuat a casa aquest cap de setmana a la diada de Joan Sol, en la qual han estrenat el seu primer 5d7.
El grup de treball del Pla territorial del Penedès presenta l’estat del Catàleg de Paisatge 23 Maig 2022 El grup de treball s'ha reunit a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès per tal de presentar l'estat de redacció del Catàleg del Paisatge, que s'hauria d'aprovar a principis de 2023.
Ampert presenta el nou vehicle, que substitueix l’anterior per guanyar en seguretat i comoditat 23 Maig 2022 L’associació contra el càncer Ampert treballa per millorar la qualitat d’atenció donada a les persones que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia.
Música i poesia sobre el feminisme i el misticisme al segle XIV, al Paraules als Claustres 23 Maig 2022 El cicle acostarà aquest dissabte una nova proposta dins del Cicle Paraules als Claustres, la vida i l'obra de Marguerite Porete.
Futura Penedès impulsa les jornades Vegueria Penedès i Gestió Municipal 23 Maig 2022 Es tracta d'unes jornades de formació institucional.
Joan Soteras guanya les eleccions i presidirà la FCF 4 anys més 23 Maig 2022 A la demarcació Penedès-Garraf victòria clara de la candidatura d'Alex Talavera, que integrava a l'ex-delegat territorial Manel Duran
Amb el pregó de Raimon Gusi comença la Setmana de la Gent Gran a Vilafranca 23 Maig 2022 Aquest dilluns comença la celebració de la 18a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca-Festa de l’Envelliment Actiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana