Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dues candidatures es disputen els 3 vocals del cens B al Consell Regulador del Cava 5 Juliol 2022 Les eleccions estan convocades per aquest dimecres 6 de juliol, i al cens B hi ha més de 2900 viticultors convocats arreu de l'estat sota la Denominació d'Origen Cava.
Martí Gabarró, Kyllian Gil, i Jan Marimon són les novetats del Noia per la nova temporada 5 Juliol 2022 Els tres jugadors van ser presentats aquest dilluns a les Caves Freixenet. També s'incorporen a l'equip Jordi Esteva i David Cañadas, com a entrenadors assistents, i Jordi del Amor, com a delegat.
L’atur a l’Alt Penedès continua a la baixa i se situa en xifres prèvies a la crisi del 2008 5 Juliol 2022 Les dades de registre del mes de juny han tancat amb 4.745 aturats a l’Alt Penedès, continuant amb la retallada dels darrers mesos.
Sisena edició del Fem un Tasta Vins en el marc del Vijazz 5 Juliol 2022 Dissabte tenia lloc a l’Enològica l'activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la U. Rovira i Virgili i la U. de Vic.
Ha mort de forma sobtada l’escultor Ángel Camino 4 Juliol 2022 L’artista, que vivia a Sant Martí Sarroca des de fa molts anys i que té una exposició en aquests moments al Claustre de Sant Francesc, estava passant uns dies de vacances a Àustria.
Pro Vegueria demana crear un ens d’àmplia representativitat per fer sentir la veu del territori 5 Juliol 2022 El passat 22 de juny va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’associació Pro Vegueria Penedès, on es van plantejar alguns dels reptes destacats de cara als propers anys
Lliuren la foto de l’acte Fem Pinya pel Personal Essencial 5 Juliol 2022 El 13 de març, dos anys després d’haver-se declarat l’Estat d’Alarma, es va celebrar a Vilafranca l’acte Fem Pinya pel Personal Essencial a l’esplanada de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.
Amb motiu de diverses obres queden tallats alguns carrers del centre de Vilafranca 5 Juliol 2022 A partir d’aquest dimecres i per un termini aproximat d’un mes estarà tallat al trànsit el carrer de la Lluna, amb motiu de les obres de substitució de la xarxa de sanejament.
Commemoren els 20 anys de l’agermanament de Vilafranca i Bühl amb un acte al Vinseum 4 Juliol 2022 El Vinseum va ser l’escenari de l’acte de commemoració dels 20 anys de l’agermanament que van signar en el seu dia Vilafranca i la ciutat alemanya de Bühl.
La CUP presenta una proposta per generar energies renovables al voltant de l’autopista AP7 4 Juliol 2022 La CUP ha fet públic un informe elaborat per la mateixa formació política en la que proposa fer servir els espais del domini de l’autopista AP7 per a instal.lar plaques fotovoltaiques
Vilafranca ha rebut el pla de mobilitat urbana amb l’horitzó 2026 que ha redactat la Diputació 4 Juliol 2022 El Pla es complementa amb la implementació de les mesures mitjançant actuacions orientades a educar, informar i sensibilitzar la ciutadana cap a una cultura de mobilitat sostenible, saludable i segura
L’Ajuntament de Sant Sadurní felicita a Dolores Carrillo Tamayo, que ja té 100 anys 4 Juliol 2022 La Dolores va rebre a l'alcalde i la regidora d'Acció Social acompanyada de la família.
Es millorarà el paviment de la cruïlla Cort-Constitució-Ferrers-Parellada a Vilafranca 4 Juliol 2022 Els treballs s'iniciaran aquest dijous 7 de juliol, i s'allargaran fins el 15 de juliol amb la voluntat de solucionar de maner definitiva la problemàtica el trencament de rajoles en aquesta cruïlla.
La Comunitat Negra Africana de Vilafranca es concentra per denunciar la masacre de Melilla 4 Juliol 2022 Divendres a la tarda, a la plaça de la Vila es va realitzar la concentració convocada a dos quarts de vuit, coincidint amb altres actes reivindicatius de les mateixes característiques arreu del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

27/06/2022

Quadern de rutes

Pontons

05/07/2022

La Rambla

Tertúlia d'actualitat

Programes més escoltats de la setmana