Dimecres, 17 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Vilafranca referma la capitalitat del Vi amb un nou curs de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya 16 octubre 2018 Dilluns es feia l’acte de lliurament dels diplomes del curs de Promoció turística local i informació al visitant i de Sommelier que ha impartit l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.
Alumnes de Veterinària de l’UAB visiten el CAAD de la Mancomunitat Penedès-Garraf 16 octubre 2018 El conveni aprovat amb la Universitat Autònoma de Barcelona fa possible dues visites de pràctiques al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics.
ERC exigeix una solució pels accidents a l’Avinguda de la Pelegrina 16 octubre 2018 ERC i veïns demanen al govern que actuï de forma immediata davant els reiterats accidents a l'Avinguda de la Pelegrina.
El CCAP aprova el contracte en matèria de benestar social, joventut i polítiques d’igualtat 16 octubre 2018 El dijous 11 d’octubre es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
12 ONG’s han participat a la 19ena edició de la Festa de la Solidaritat de Vilafranca 15 octubre 2018 Aquest diumenge la rambla de Sant Francesc ha acollit una nova edició de la Festa de la Solidaritat de Vilafranca.
Sensacions molt positives en l’edició d’aquest 2018 del Sarroca Medieval 16 octubre 2018 Sant Martí ha viscut el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre una de les edicions de la fira Sarroca Medieval més exitoses, tant a nivell organitzatiu com d’afluència de visitants.
Arriba la quarta edició de la Fira de la Transhumància a Santa Margarida i els Monjos 16 octubre 2018 La Fira es farà a l'aparcament d'entrada al municipi, començarà a les 10 del matí i comptarà amb actes paral·lels que s'iniciaran ja aquest divendres.
Nova convocatòria de subvencions a Vilafranca per activitats culturals i/o festives 16 octubre 2018 L’Ajuntament ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local. Les sol·licituds s'han de presentar a l'OAC.
La Jove de Vilafranca vol portar a plaça el 3 de 7 en la diada de la colla aquest dissabte 16 octubre 2018 Dissabte 20 d’octubre és la data en què la colla celebrarà enguany la seva Diada Jove, que arribarà a la 7a edició, l’any 2016 no es va celebrar.
Els Verds organitzen un acte d’homenatge als seus poms de dalt en aquests 70 anys 16 octubre 2018 Vol ser un reconeixement a l'esforç, compromís i valentia de la canalla que en aquetses 7 dècades ha passat per la colla i l'ha ajudat a situar-se entre les millors.
“Molar” de Quim Bigas ens presenta al pati de l’Escorxador una performance festiva 16 octubre 2018 Una espectacle popular, contagiós i amb el cos com a protagonista principal.
Santa Margarida i els Monjos s’ha sumat a les Jornades Europees del Patrimoni 16 octubre 2018 Santa Margarida i els Monjos s’ha sumat aquest passat cap de setmana a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni amb una àmplia oferta d’activitats al Ciarga i al Castell de Penyafort.
Reformulació del premi Rosa Florido de teatre 16 octubre 2018 El premi Rosa Florido es reformula per guardonar obres de creació pròpia de grups de teatre amateur i escoles del teatre.
Es presenta a Vilafranca Directe 68, una nova formació independentista 16 octubre 2018 Aquest dimecres a les set de la tarda a l’auditori del Vinseum es fa la presentació d’una nova formació política que neix amb la voluntat de proclamar la independència de Catalunya.
Dilluns el Patí Vilafranca celebrarà dilluns assemblea general ordinària 16 octubre 2018 Serà a l0'Escorxador de Vilafranca a partir de les 8 del vespre

Enquesta

La tàctica que fa més favor a l'unionisme és la de…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: