Dimecres, 20 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Els Xicots volen potenciar el seu local social i afrontar castells de 8 el més aviat possible 19 març 2019 Dilluns a la tarda els Xicots de Vilafranca van fer roda de premsa per presentar com afronten la temporada 2019 que tot just és a punt de començar.
Dilluns a la tarda va esfondrar-se part de la taulada d’un edifici al carrer Abat Copons 19 març 2019 Una biga d'un quart pis del número 8 del carrer Abat Copons va cedir i va fer caure part del sostre. Per sort, tot i que la vivenda estava habitada en aquell moment, no es van produir ferits.
El vilafranquí, Oriol Bertran, ha estat escollit nou Secretari d’Organització de la JNC 19 març 2019bertran Aquest cap de setmana, la Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el XX congrés de l’organització a Reus, on ha escollit l’executiva nacional pels propers dos anys.
L’ajuntament presenta la campanya ‘Vilafranca, una ciutat també per a les mascotes’ 19 març 2019 ‘Vilafranca, una ciutat també per a les mascotes’ és una campanya promocionada per l’Ajuntament a través del servei de Salut i Consum.
La fira musical incorpora l’orgue de l’església de la Santíssima Trinitat 19 març 2019 En total, des del dilluns 11 de març i fins al dimarts 19 de març passaran per la fira musical més de 1.500 nens i nenes.
Pimentel presenta ‘Refugiats. Una història de l’exili de 1939’ al Casal Popular 19 març 2019 L’historiador Josep Pimentel ha presentat el llibre ‘Refugiats. Una història de l’exili de 1939’ al Casal Popular
‘El chico de la última fila’ ha passat per Cal Bolet amb les entrades exhaurides 19 març 2019 Amb text de Juan Mayorga i direcció d’Andrés Lima, ‘El chico de l'última fila’ és una de les propostes teatrals que està triomfant darrerament.
450 persones participen al Sopar de les Dones de Santa Margarida i els Monjos 18 març 2019 Enguany el sopar s'ha celebrat en la recentment estrenada Pista Poliesportiva.
Sant Sadurní acull la presentació del llibre i taller: Tupinamburga, la remeiera 18 març 2019 La presentació del llibre comptarà amb la presència de les dues autores, i es farà també un taller d'herbes remeieres.
La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 17a edició a Vilafranca 18 març 2019 La jornada vol posar en valor el foment de l'emprenadoria premiant les millors iniciatives tant entre els nous emprenedors com entre els centres de secundària que han participat en el programa.
Portes obertes al CFGS de Guia, informació i assistència turística a l’Enològica 18 març 2019 És una oportunitat per conèixer un cicle formatiu de grau superior que permet obtenir el títol de guia turístic adaptat a l'enoturisme, una opció laboral amb molt de futur.
L’OAC de Vilafranca està tancada per obres dues tardes aquesta setmana 18 març 2019 L’Oficina d’Atenció Ciutadana de Vilafranca estarà tancada aquest dilluns i dimarts a la tarda a causa de les obres de millora que s'hi estan fent
Els Monjos aprova l’ordenança de preus públics pels serveis de lleure d’aquest estiu 2019 18 març 2019 Aquesta aprovació reforça l'aposta per una oferta de lleure de qualitat i a l'abats de la majoria de la població, amb una proposta de preus i oferta pública.
L’Ateneu Gelidenc organitza una xerrada sobre els beneficis dels arbres en entorns urbans 18 març 2019 La conferència es farà a l'Ateneu Gelidenc el proper 28 de març, per tal d'explicar els beneficis que els arbres ofereixen a les persones, també en entorns urbans.
32 artistes del Penedès participen en l’exposició “LlibertArt” en favor dels presos i exiliats 18 març 2019 Un total de 32 artistes del Penedès participaran en l’exposició LlibertArt que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer entre aquest proper divendres i fins el 21 d’abril.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:30
Vilafranca, punt de trobada
Educació en el lleure
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Músics d'aquí
Frederic Cuscó - cantautor

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: