Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Innovi ha iniciat uns tallers per ajudar a enfocar els reptes de futur del sector vitivinícola

Fa algunes setmanes des del Clúster Innovi es van engegar aquests tallers d’àmbit per permetre acostar-se de manera individualitzada a cada un dels graons de la cadena de valor del sector vitivinícola

Dimarts al matí el centre Àgora de Vilafranca acollia el quart dels tallers d’àmbit que ha impulsat aquest curs el clúster Innovi amb la voluntat de recollir demandes i neguits de tota la cadena de valor del sector vitivinícola, com explica Eloi Montcada, clúster mànager d’Innovi.
Montcada recorda que enguany Innovi està celebrant el seu desè aniversari, i amb aquest motiu s’ha iniciat la redacció d’un nou pla estratègic. Aquests tallers han de servir també per tal de recollir informació sobre possibles reptes de futur que s’hagin d’encarar en els propers anys.
La jornada de dimarts s’adreçava a viticultors o responsables de viticultura en entitats o organitzacions d’arreu de Catalunya, i es comptava amb la participació d’una vintena de persones.
D’aquests tallers en surten uns informes que ha de servir per dissenyar les accions a impulsar des d’Innovi en els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: