Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat Online de Raïm vol ser una eina de connexió entre viticultors i elaboradors

Impulsat per el Clúster vitivinícola INNOVI, aquesta eina ha de facilitar el contacte entre cellers i viticultors amb la voluntat de fer quadrar ofertes i demandes.

El Clúster Vitivinícola Català, INNOVI, ha presentat aquest dimecres el Mercat Online de Raïm, que es vol consolidar com una eina imprescindible per a la indústria vitivinícola. En col·laboració amb Inaudit, soci del clúster, el MORA s’apropa a la seva segona edició amb una plataforma renovada i millorada.

Mitjançant aquesta plataforma, accessible tant des de navegadors web de mòbils com d’ordinadors, els viticultors poden publicar les seves ofertes de raïm, mentre que els elaboradors poden expressar les seves demandes específiques. De fet, com apunta Ferran Andreu que ha estat un dels encarregats de desenvolupar el MORA, aquesta ha estat una de les principals preocupacions del projecte.

La plataforma proporciona una interfície senzilla i detallada perquè els usuaris puguin publicar les seves ofertes i demandes de raïm, incloent informació rellevant com la varietat, la Denominació d’Origen, el tipus de producció, el rendiment per hectàrea i el tipus de formació dels ceps, entre d’altres.

El MORA és una plataforma gratuïta oberta més enllà dels socis d’INNOVI, i que va nèixer com a una demanda conjunta de cellers i viticultors.

INNOVI convida a tots els viticultors i elaboradors interessats a unir-se al MORA i aprofitar les seves funcionalitats per millorar les seves activitats i establir noves connexions en el mercat del raïm. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al suport d’ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat.

Per obtenir més informació sobre el MORA i unir-se a la plataforma, cal visitar el lloc web mora.innovi.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: