Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Damià Deàs renovarà com a president de la patronal del Cava

Deàs finalitzava el seu mandat aquest 2021, i havia posat el seu càrrec a disposició de l’assemblea ja que no tenia intenció de continuar.Ha decidit fer-ho davant el moment actual del sector.

La Junta directiva de l’associació d’elaboradors de cava AECAVA, reunida aquest dilluns 26 d’abril, va acordar la renovació de Damià Deàs com a president de l’entitat. El seu mandat finalitzava aquest 2021. Deàs havia expressat que no renovaria el seu mandat i havia posat el seu càrrec a disposició de la Junta, però finalment ha decidit seguir al capdavant de l’associació.

Entre els motius que han motivat la seva continuïtat, ha apuntat que el moment actual és especialment important per acompanyar, des d’AECAVA, al Consell Regulador del Cava en la tasca d’implementació del nou Pla Estratègic.

Una de les iniciatives del nou mandat serà la creació d’una Comissió executiva formada per 8 de ls 25 vocals de la Junta directiva, per tal d’ajudar a dinamitzar en la presa de decisions i acompanyar al president en les seves funcions de lideratge de la patronal.

Deàs serà formalment renovat en el seu càrrec després de l’assemblea general ordinària d’AECAVA que previsiblement se celebrarà el proper mes de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: