Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les noves tendències en vins de la DO Penedès es presenten a la Passarel·la Vinícola Penedès

Les noves tendències en vins de la DO Penedès es presenten a la Passarel·la Vinícola Penedès

L’edició d’aquest 2019 es farà novament a Barcelona i a Girona, amb dos showrooms en espais emblemàtics que permetran conèixer els nous productes de la D.O. Penedès.

La DO Penedès ha tornat a escollir Barcelona i Girona per segon any consecutiu per a celebrar una nova edició de la Passarel·la Vinícola Penedès. La Sala Marqués de Comillas de les Drassanes de la ciutat comtal acollirà l’esdeveniment el 25 de març, i posteriorment Mas Marroch del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca serà l’escenari del showroom a Girona l’1 d’abril. Un total de 42 cellers de la DO Penedès a Barcelona i 40 a Girona donaran a conèixer les seves novetats i darreres tendències en vins i Clàssic Penedès. Un acte marcat pel prestigi i el valor de la història on es presentaran els vins Penedès a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i la premsa.

La Passarel·la Vinícola Penedès 2019 s’inclou en l’estratègia de promoció i comunicació iniciada durant el darrer any per la DO Penedès. Una línia de treball basada en potenciar l’excel·lència dels vins Penedès juntament amb l’herència i el patrimoni vitivinícola del territori.

Enguany participaran 42 cellers a Barcelona, un més que a l’any anterior, i 40 a Girona, quatre més que al 2018.

El showroom també comptarà amb col·laboradors gastronòmics com la IGP Llonganissa de Vic, formatges Cadí, olis de la DOP Terra Alta, Les Garrigues, DOP Siurana i Gran Selecció El Trull de Ceolpe, l’IGP Pa de Pagès Català i galetes Quely. Pel que fa als convidats hi assistiran Enoturisme Penedès, el Consell Regulador IGP Gall del Penedès i ArqueoVitis de Font de la Canya. Aquests darrers oferiran un muntatge relacionat amb els 2.700 anys d’història vitivinícola del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: