Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
116 establiments, rècord de participants, en la campanya 2022 de la DO Penedès a les botigues

116 establiments, rècord de participants, en la campanya 2022 de la DO Penedès a les botigues

En aquesta ocasió hi participen 116 botigues especialitzades de tot Catalunya. L’acció s’iniciarà a finals de maig i s’allargarà fins a finals de juliol.

La DO Penedès engega a finals d’aquest mes de maig una nova campanya de promoció a les botigues especialitzades. La campanya, que tindrà continuïtat fins a finals de juliol, ha registrat un rècord d’establiments participants fins arribar a la xifra de 116 botigues. En la darrera edició hi van participar un centenar.

Mentre duri la campanya, tots els consumidors que adquireixin ampolles de vins DO Penedès optaran a guanyar diversos premis com ampolles de vi o llevataps. L’objectiu és seguir amb la línia estratègica de la denominació d’origen per potenciar el consum de vi Penedès, així com la venda de proximitat.

Totes les ampolles de vi Penedès de les botigues especialitzades que participen en l’acció, portaran un collarí específic indicatiu de la campanya. En adquirir l’ampolla, el consumidor podrà retirar el collarí i descobrir si l’ampolla ha estat premiada o no. Entre els centenars de premis, hi ha ampolles de vi DO Penedès de 0,75cl, màgnums i llevataps Pulltex serigrafiats amb el logotip de la DO Penedès.

Els objectius d’aquesta acció que la DO Penedès celebra anualment és, recolzar a les botigues especialitzades augmentant la venda i la rotació de les ampolles de vi DO Penedès, així com premiar al consumidor que escull productes de proximitat i divulgar la cultura vitivinícola del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: