Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actor Brays Efe protagonitza la campanya de Nadal de la DO Cava a xarxes socials

L’actor Brays Efe protagonitza la campanya de Nadal de la DO Cava a xarxes socials

L’objectiu d’aquesta acció és apropar el cava als consumidors joves, a més d’un públic més familiar.

La Denominació d’Origen de Cava posa en marxa, per primera vegada, una campanya de Nadal per xarxes socials protagonitzada per l’actor Brays Efe, conegut per la seva interpretació de Paquita Salas. L’objectiu d’aquesta acció és apropar el cava als consumidors joves, a més d’un públic més familiar.

La campanya ‘#brindaconBrays’ està formada per quatre vídeos on l’actor, en clau d’humor, intenta desmuntar alguns falsos mites al voltant del cava i es donen diverses recomanacions de maridatges, així com consells de com servir i prendre el cava. Els vídeos es podran veure al Canal de Youtube, a la pàgina de Facebook i a Instagram i comptaran amb material complementari que donarà a conèixer els diferents tipus i categories del Cava.

La iniciativa, que durarà fins al 30 de desembre, es portaran a terme vàries promocions com el sorteig #brindaconBrays. El guanyador rebrà cava durant un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: