Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de xerrades comarcals per a la gent gran ha acabat amb una mostra de cuina d’Oriol Llavina a Vinseum

L’auditori de Vinseum es va convertir divendres en l’escenari d’una mostra de cuina amb Oriol Llavina, del restaurant vilafranquí El cigró d’Or, com a protagonista.

La sessió, que va comptar amb la participació d’un centenar de persones, va ser distesa i participativa i va permetre als assistents aclarir dubtes i donar la seva opinió sobre tècniques de cuina poc utilitzades a casa, com l’envasat al buit.
La sessió era un clar exemple del tipus d’activitats organitzats pels ajuntaments de Vilafranca i Sant Sadurní i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el marc del cicle de xerrades comarcals que s’ha fet durant tres divendres de novembre.

El repte per a les administracions que treballen amb el col·lectiu de la gent gran és que aquestes persones tinguin les seves necessitats bàsiques cobertes i que puguin gaudir del seu oci de la millor manera possible, combatent problemes tan greus com la solitud.

Totes les xerrades del cicle han comptat amb una àmplia participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: