Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal vol que 50 famílies en risc d’exclusió tornin a poder gaudir de les seves activitats

Amb ‘Ponts de Futur’ diversos infants i joves podran gaudir d’activitats del Casal i els avantatges de ser socis de l’entitat de manera subvencionada durant un curs

El Casal de Vilafranca ha acollit la presentació del projecte ‘Ponts de Futur’, una iniciativa que busca oferir activitats extraescolars i aportar tots els beneficis de ser soci del Casal a infants i joves en risc d’exclusió social. Amb ‘Ponts de Futur’ aquests infants i joves podran gaudir de les activitats de bàsquet, dansa, teatre i Belles Arts del Casal i els avantatges de ser socis de l’entitat de manera subvencionada durant tot un curs. Concretament des del Casal volen arribar a 50 famílies, la mateixa xifra a la qual van arribar l’any passat, primera edició de la iniciativa.

El projecte afavorirà la implicació de famílies en risc d’exclusió en la xarxa comunitària, estimularà el desenvolupament físic, cognitiu, emocional i social dels infants i adolescents i suposarà un benefici directe en l’equilibri social a Vilafranca.

La interacció i implicació d’aquestes famílies en el teixit social i associatiu permetrà que l’entitat disposi de perspectives més diverses i, en conjunt, d’una base social més integral, rica i inclusiva perquè es reduiran també estigmes. La presentació es va dur a terme davant d’empresaris del territori per intentar captar el màxim suport econòmic possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: