Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els sindicats reivindiquen la plena ocupació aquest 1 de maig 30 abril 2024 Aquest Primer de maig, els sindicats posen sobre la taula les seves reivindicacions, que enguany centren en la plena ocupació, uns salaris dignes i sostre per a tothom.
Setmana crucial pel FC Vilafranca amb partit dimecres a Mollerussa i diumenge contra l’Olot 30 abril 2024 Aquest dimecres (12h, Radio Vilafranca) l'equip visita el Mollerussa. El Vilafranca té tres partits per intentar signar una permanència que es presenta complicada.
Toni Ponce es proclama campió d’Europa de 100m braça 30 abril 2024 El vilafranquí tanca així els Para Swimming European Open Championships de Madeira amb sis medalles.
Revolta Pagesa creu que les mesures proposades pel Consell Regulador afavoreixen poc al Penedès 30 abril 2024vinya 2 La plataforma apunta que les produccions són baixes i que no es poden comparar amb les que es recullen en altres regions de la DO Cava
El Cicle Nu celebra la tercera edició amb bona acollida i varietat d’escenaris 30 abril 2024 El cicle va cloure diumenge amb l'actuació de Víctor De Diego Quartet al Mercat de la Carn.
Freixenet té la intenció de continuar amb les negociacions després de la negativa de Treball 29 abril 2024 CCOO insta la direcció de Freixenet a asseure’s de manera immediata amb la representació dels treballadors i treballadores per negociar les mesures oportunes per afrontar la situació.
Vilafranca exposa Perfect Day de Txema Salvans 30 abril 2024 Vilafranca acull l’exposició itinerant Perfect Day de Txema Salvans.
Mor el dibuixant i dissenyador Carles Casanellas Guasch 30 abril 2024 Casanellas era també el soci número 1 del FC Vilafranca, entitat a la qual estava vinculat des del 1944.
S’inicia la senyalització de la Ruta del Camí Fariner, que uneix Vilafranca i Els Monjos 30 abril 2024 És projecte conjunt dels ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca del Penedès que ha comptat amb el suport de l’Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació.
Jaume Giró es reuneix amb el comerç local de Vilafranca 30 abril 2024 Segons Giró, l’objectiu de la visita era escoltar les necessitats dels comerciants i traçar les línies d’unes mesures que passarien per facilitar permisos o baixar la fiscalitat.
La cantant de rap rural Bewis de la Rosa, aquest diumenge al Claustre dels Trinitaris 30 abril 2024 Aquest diumenge, a les 19h, al Claustre dels Trinitaris, la polifacètica artista Bewis de la Rosa presenta el seu primer disc, ‘Amor más que nunca’.
Un incendi originat en un vehicle ha provocat l’evacuació d’un edifici al barri de La Girada 30 abril 2024 Vuit persones han estat ateses amb caràcter lleu per inhalació de fum i una dona ha estat evacuada a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès preventivament en estar embarassada.
Implicació de tot el sector del cava per afrontar el futur amb garanties 30 abril 2024 CCOO reclama implicació de tots els agents a l'hora de dissenyar mesures que garanteixin el futur del sector.
La Llar de la Recerca organitza una conferència amb l’expert en IA López de Mántaras 30 abril 2024 La conferència es farà a l’Espai Jove La Nau i portarà per títol “Un món canvIAnt. Transformacions socials de la intel·ligència artificial”
El Ball de Diables manté els actes del Diabòlic per avui a la tarda 30 abril 2024 Començarà a les set de la tarda amb una tabalada conjunta, balls parlats i, a les nou, cercavila de foc
‘Ocàs i fascinació’, de la vilafranquina Eva Baltasar, tercer títol més venut per Sant Jordi 30 abril 2024 El Gremi de Llibreters de Catalunya i la Cambra del Llibre de Catalunya han publicat aquest dilluns la llista dels llibres més venuts del darrer Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

24/04/2024

Esports 14

Amb Eric Guijarro

26/04/2024

Penedès en Xarxa

de 9 a 10 del matí