Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setmana crucial pel FC Vilafranca amb partit dimecres a Mollerussa i diumenge contra l’Olot

Aquest dimecres (12h, Radio Vilafranca) l’equip visita el Mollerussa. El Vilafranca té tres partits per intentar signar una permanència que es presenta complicada.

Al FC Vilafranca li queden tres partits per acabar la lliga. Tres partits que decidiran si el club continua una temporada més a Tercera RFEF. Comença una setmana de jornada doble: aquest dimecres a Mollerussa i diumenge a casa contra l’Olot.

La lliga s’acaba, i el temps s’esgota. El Vilafranca es jugarà aquesta setmana bona part de les seves opcions de permanència. Un objectiu que, certament, es presenta complicat. Aquest dimecres l’equip es desplaçarà al camp del Mollerussa, un conjunt que té la permanència a tocar, i encara no està descartat de la lluita pel playoff.

Per la seva banda, el Vilafranca, una setmana més en descens, ha vist com l’objectiu s’ha posat una mica més difícil. El descens assegurat de Manresa i Cerdanyola des de Segona RFEF, faria que el quart per la cua de Tercera també perdi categoria. La salvació ara mateix passa per atrapar el Girona B, 14è, 5 punts per sobre dels penedesencs i amb l’average guanyat. Només queden 3 partits, i 9 punts en joc.

L’equip fa seu el tòpic «mentre hi ha vida, hi ha esperança». No queda altra. Ara mateix la realitat és que el Vilafranca no depèn de sí mateix per salvar-se. Per mantenir opcions cal fer un sprint final pràcticament perfecte.

Aquest dimecres, però, els rivals per la permanència, tenen sortides complicades. La jornada pot somriure al Vilafranca en cas de victòria. La Pobla de Mafumet visita el Badalona, i el Girona B visita el Prat. Els dos rivals directes del Vilafranca se la juguen contra dos equips de playoff.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: