Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Giró es reuneix amb el comerç local de Vilafranca

Segons Giró, l’objectiu de la visita era escoltar les necessitats dels comerciants i traçar les línies d’unes mesures que passarien per facilitar permisos o baixar la fiscalitat.

L’exconseller d’Economia i candidat número 11 a la llista de Junts per les eleccions al Parlament de Catalunya, Jaume Giró, ha visitat aquest dimarts Vilafranca acompanyat de la candidata vilafranquina i número 15 de la llista, Montse Ortiz, així com d’altres components del grup municipal. Giró ha posat de manifest que el futur govern ha de vetllar pels interessos dels comerciants.

Giró s’ha reunit amb l’associació de comerciants Vilafranca Activa amb l’objectiu, explica, d’escoltar les seves necessitats i traçar les línies d’unes mesures que passarien per facilitar permisos o baixar la fiscalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: