Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç positiu en la 50a edició de la Festa del Most de la Ràpita

El Grup de Joves de la Ràpita ha aconseguit organitzar una festivitat amb vins de millor qualitat que l’edició anterior

El Centre Cultural Recreatiu de la Ràpita va acollir aquest cap de setmana la 50a mostra de vins i caves, en el marc de la tradicional Festa del Most, una festivitat organitzada -i creada- pel Grup de Joves de la localitat.

Durant la nit de divendres, a més de la inauguració de la mostra, es va fer el pregó d’inici de festes, un brindis de celebració i el grup «Els Trankis» va amenitzar l’estada d’una jornada brillant pel que fa a l’assistència.

Segons Raimon Lacruz, president del Grup de Joves de la Ràpita, l’èxit de la Festa del Most d’enguany ha vingut precedit del bon fer de l’organització, que enguany, després d’un retorn de la pandèmia ple d’incògnites, ha aconseguit organitzar un cap de setmana festiu amb vins de qualitat i grups de música amb millor catxe.

A partir de la Festa del Most, a més, la Ràpita ha pogut trobar una gran oportunitat per atreure, de manera senzilla i atractiva, el públic del món del vi al poble amb actes com, per exemple, el “correcellers”, celebrat el dissabte 18 de novembre.

La Festa del Most d’enguany va finalitzar aquest diumenge a la nit, amb una degustació de rom cremat i la traca de fi de festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: