Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·lectiu ‘Prou cues al bus’ inicia una campanya de recollida de firmes exigint millores

Aquest dilluns al matí ja havien aconseguit pràcticament 500 signatures

Un grup de persones han posat en marxa el col·lectiu ‘Prou cues al bus’ des del qual han iniciat una campanya de recollida de firmes per demanar millores al servei. Aquest dilluns al matí ja n’havien aconseguit pràcticament 500. Els usuaris i usuàries afirmen que fa anys que suporten llargues cues, que les obres a la línia R4 de Rodalies han agreujat el problema i que no no n’hi ha prou amb busos de reforç de manera puntual.

Per això exigeixen, entre moltes altres mesures, un pla de transport integral amb millores en els horaris i freqüències de pas dels busos, en les empreses concessionàries, en els vehicles i també millores a l’estació d’autobusos. Tothom qui vulgui firmar ho pot fer a la pàgina web https://www.peticions.cat.

Imatge: fotografia d’arxiu d’una manifestació d’usuaris i usuàries davant l’Ajuntament

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: