Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Cava presenta el nou segell d’Elaborador Integral

La D.O. Cava ha celebrat una jornada a La Pedrera-Casa Milà de Barcelona per presentar les noves tendències de la D.O.

Al voltant de 150 professionals del sector han participat en aquesta trobada única, on s’han reunit periodistes, sommeliers, cellerers, compradors i restauradors, entre d’altres. El president de la D.O. Cava, Javier Pagés, ha analitzat el present i el futur del Cava. Ho ha fet presentant per primera vegada en públic el nou segell d’Elaborador Integral, una de les iniciatives ambicioses de l’exigent normativa de segmentació i zonificació de la D.O. Cava.
Les vendes de cava pugen a 250 milions d’ampolles, un 75 per cent a l’estranger.

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava distingeix amb el segell d’Elaborador Integral aquells productors que elaboren els seus vins al 100% en la seva propietat. D’aquesta manera, se certifica que tot el procés d’elaboració es duu a terme a la mateixa propietat i que els Caves es comercialitzen sota marques que no es comparteixen amb altres elaboradors de Cava. Un total de 13 els cellers que ja han rebut el segell d’Elaborador Integral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: