Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants esperen amb ganes el Nadal i amb moltes reserves de sopars d’empresa

Els restaurants han observat que els 2 caps de setmana del mig del mes de desembre seran els més forts i la tendència és no sopar tan tard i fins i tot decantar-se pels dinars de migdia.

Els dos darrers anys han estat complicats per tots els sectors i, en especial, pel de la restauració. Però el panorama ara es presenta molt diferent al de fa just un any. Segons els restaurants amb els que hem pogut parlar, es respira un ambient més positiu i noten que la gent està més animada. A la Masia del Parc Segarrulls a aquestes alçades tenen ja moltes reserves per les dates nadalenques. Ho explica el director de restauració, Borja Alonso.

Enguany s’han recuperat amb força els sopars d’empresa que es fan habitualment per Nadal. Al Gat Blau han observat que els 2 caps de setmana del mig del mes de desembre seran els més forts. I la tendència és començar reservant els divendres i dissabtes. Ho explica la responsable, Olga Guasch.

Arrel de la pandèmia, segons Guasch, la gent s’està acostumant a no sopar tan tard i fins i tot prefereixen els dinars de migdia. Al Gat Blau han notat que la gent encara té molts dubtes respecte a si hi ha mesures restrictives o no a l’interior dels restaurants. Guasch recordava que actualment no existeix cap restricció sobre el nombre de comensals en una mateixa taula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: