Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca, a punt per la Copa de la Princesa: una gran oportunitat a nivell socio-econòmic

Dins de l’estratègia de turisme esportiu iniciada pel consistori en aquest mandat, la Copa de la Princesa ha de ser un gran pol d’atracció de potencials clients pels establiments i serveis de la vila.

Per fer-ho, tots els agents implicats en la organització del torneig han viscut unes darreres setmanes de feina intensa, especialment aquesta. El més mínim detall pren importància davant un cap de setmana en què tot ha d’anar rodat. L’objectiu és que jugadors, acompanyants i aficionats visquin una gran experiència al pavelló.

Des del Club Patí Vilafranca s’han doblat i, fins i tot, triplicat esforços perquè tot surti bé. A l’exterior del pavelló, per exemple, hi haurà una fanzone amb una variada oferta gastronòmica.

L’Ajuntament de Vilafranca, a travès de les àrees d’esports, turisme i joventut, ha elaborat un document amb una proposta socio-cultural i gastronòmica, destinada a equips i aficionats, amb la mirada posada en l’impacte econòmic que pot generar la competició.

Vilafranca viurà un cap de setmana amb l’alberg municipal ple, ja que un dels equips s’hi allotjarà. Els hotels de Vilafranca també esperen uns dies amb una ocupació més alta. Un exemple és el Pere III El Gran.

Els bars i restaurants també esperen amb braços oberts esdeveniments com aquest. A la zona esportiva, l’Hídric Gastrobar estarà a disposició del públic, ampliant horaris i, fins i tot adaptant la carta als equips participants.

Els establiments turístics i de restauració agraeixen un cap de setmana amb aquest volum de feina. En una jornada sense partits d’OKLliga, Vilafranca es convertirà en l’epicentre del panorama hoqueístic nacional.

De forma simultània, la Poliesportiva també acollirà la Clyton Silver Cup, una minicopa en categories aleví i fem13.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: