Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix ja està a punt, un any més, per sortir per Festa Major

Un cop restaurat, aquest dilluns 21 d’agost Sant Fèlix va sortir definitivament de casa de l’ex-administrador Ernesto Ginebra per a traslladar-se a Santa Maria.

Com ja és tradició, Sant Fèlix, uns dies abans de Festa Major, ha passat la seva revisió anual. Una revisió que des de fa 13 anys la realitza la conservadora i restauradora de Vinseum, Carmina Admella. Tal i com explica, el més habitual és reparar cops que es produeixen en els trasllats o durant la mateixa Festa Major. Enguany ha trobat algun cop més que l’any passat, però res de gran importància.

A més de valor sentimental, Sant Fèlix té un gran valor artístic i és per això que cada mes d’agost passa aquesta revisió. Admella explica en què consisteix tot el procés de restauració.
Són molts anys restaurant cada estiu la talla de Sant Fèlix i per a Admella ja és una tradició especial.

Aquest dilluns 21 d’agost Sant Fèlix va sortir definitivament de casa de l’ex-administrador Ernesto Ginebra per a traslladar-se a Santa Maria. Com a dada curiosa, en el seu camí va passar pels locals de Verds i Xicots i ambdues colles van dedicar-li un pilar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: