Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de comiat dels escenaris de la Locomotora Negra ha inaugurat el Vijazz del 2021

Després de que no es pogués celebrar l’edició 2020 a causa de la pandèmia, el Vijazz Vilafranca torna amb entrades esgotades en gairebé tots els concerts i activitats que s’hi desenvoluparan.

Si bé aquesta edició del Vijazz Vilafranca no serà com les anteriors a causa de les restriccions provocades per la Covid-19, els organitzadors de l’esdeveniment, l’Acadèmia Tastavins Penedès, s’han adaptat a la situació amb l’objectiu de fer gaudir un cop més als assistents amb el millor jazz i vins i caves del Penedès.
El seu president, Max Margalef, destaca que s’ha aconseguit oferir un ambient molt especial a la plaça Jaume I.

La inauguració del festival es va fer en un acte solemne al pati del Palau Baltà, amb presència de l’alcalde de Vilafranca, la directora general de l’Incavi i una representant de Banc Sabadell. Pere Regull destacava l’esforç dels organitzadors per recuperar gairebé una normalitat que permet mantenir l’objectiu principal de promoció del món vitivinícola.

El Vijazz Vilafranca 2021 s’iniciava aquest dijous amb el concert inaugural de la mítica La Locomotora Negra que enguany s’acomiada dels escenaris després de 50 anys. El director artístic del Vijazz, Pere Pons, recorda que el primer concert que va fer la Big Band fora de Barcelona va ser a Vilafranca el 1971.

Aquest divendes és el torn del trio Benavent-Di Geraldo-Pardo, tres grans del jazz nacional que oferiran una comunió de jazz, flamenc i sonoritats mediterrànies. Juan Perro serà el cap de cartell del dissabte i el Vijazz clourà diumenge amb el jazz internacional de Cécile McLorin & Sullivan Fortner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: