Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 14ena edició del Vijazz ha ofert cinc dies de concerts de gran nivell

El Vijazz Vilafranca 2021 s’iniciava el dijous amb el concert de la llegendària La Locomotora Negra, que en la gira d’enguany diu adéu als escenaris després de 50 anys.

El divendres va ser el torn del trio format per Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo, que van acostar la seva fusió de flamenc i ritmes mediterranis a un públic entregat.
En l’espai Elles i el Jazz, va ser el torn de Gemma Abrié acompanyada del gran pianista Manel Camp.
Dissabte va ser el torn del mite del pop espanyol Santiago Auseron, més conegut com a Juan Perro, que acompanyat de la seva banda, va oferir la seva proposta musical entre les tradicions afroamericanes i hispanes dins el terreny de l’experimentació sonora.
Per la seva banda, Elisabet Raspall Quartet, una de les jazzwoman més rellevants del nostre panorama musical, va crear un clima íntim al Claustre de Sant Francesc, amb la seva proposta jazzística fresca i actual.
Raspall presentava el seu tretzè disc de composicions pròpies i com ella mateix ens explicava és el més jazístic de tots.
Aquest diumenge a les vuit del vespre el Vijazz Vilafranca 2021 tancava edició amb l’actuació d’una de les joves que trepitja més fort dins del jazz català acompanyada d’un bonn conjunt de músics, Irene Reig & The Bop Collective al Claustre de Sant Francesc. L’Espai Jaume I acollia l’actuació de la cantant Cécile McLorin acompanyada pel pianista Sullivan Fortner. La cantant Cécile McLorin tot i la seva joventud, ja ha guanyat 3 Grammys en els darrers 8 anys i ha estat nominada en altres quatre ocasions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: