Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 4.500 persones han passat per les activitats i concerts del Vijazz

Tot i la impossibilitat de celebrar la tradicional fira de vins del Penedès, els concerts de jazz i les activitats víniques celebrades al Vijazz Vilafranca 2021 han penjat el cartell de ‘complet’.

El Vijazz Vilafranca ha viscut un cap de setmana remarcable, després que l’edició 2020 no es pogués celebrar per la pandèmia. En la seva catorzena edició, i en un nou format sense fira de vins, però amb taules i consumició de vi en els escenaris del festival, el Vijazz Vilafranca 2021 ha tornat a fer brillar el millor jazz internacional juntament amb els millors vins i caves del Penedès.
El president dels Tastavins, Max Margalef, es mostrava satisfet pels resultats.
Aquest dissabte, els concerts en doble sessió de Juan Perro a l’escenari de Jaume I i del quartet liderat per Elisabet Raspall al Claustre de Sant Francesc, van penjar el cartell de ‘complet’ en totes les seves sessions. Més de 4.500 han passat per les diferents activitats.
Des del punt de vista musical el director del festival, Pere Pons, també feia un balanç del tot positiu.
Organitzadors i públic coincideixen en valorar positivament el format del Vijazz Vilafranca d’aquest any, amb cadires i una petita taula on deixar la copa de vi o cava que s’estava degustant, tot escoltant el jazz en directe de cada concert.
També els tastos i maridatges que s’han desenvolupat a la platea del teatre Casal – Societat La Principal han tingut una gran presència d’amants del vi.
El sommelier dels Tastavins, Xavi Viles, destaca que enguany el marc on es feien es tastos era espectaular.
Durant els tastos, els assistents han descobert les característiques d’un gran nombre de vins Penedès i caves que han maridat amb excel·lents productes gastronòmics com formatges, ibèrics o xocolates.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: