Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Modificació dels horaris d’obertura i tancament de l’illa de vianants del Centre de Vilafranca

L’illa de vianants quedarà tancada a la circulació de vehicles els dies laborables de dilluns a divendres, a partir de les 16.45h, enlloc de les 17.30h com era fins ara.

A partir del proper dilluns 17 de maig, els horaris d’obertura i tancament de les pilones d’accés a l’illa de vianants del Centre de Vilafranca es veuran afectats per una modificació pel que fa a la franja de tarda.
Amb aquesta modificació, l’illa de vianants quedarà tancada a la circulació de vehicles els dies laborables de dilluns a divendres, a partir de les 16.45h, en lloc de les 17.30h com era fins ara.

L’objectiu d’aquest canvi és millorar la mobilitat urbana d’acord amb l’aplicació de mesures de pacificació del trànsit, guanyar qualitat ambiental al centre històric de Vilafranca i augmentar la seguretat i confort en els itineraris escolars d’alumnes i acompanyats.

Aquest canvi afectarà sobretot els establiments comercials, per la qual cosa es demana que el tingui en compte de cara al transport de mercaderies. L’horari per fer aquests treballs és de 7 a 11h i de 14 a 16.45h, els dies laborables, de dilluns a divendres.

Per qualsevol dubte, es pot fer la consulta a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: