Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP, CCOO i UGT reivindiquen solucions immediates per millorar la mobilitat al Penedès

La patronal i els sindicats fa molt de temps que veuen amb preocupació les deficiències en mobilitat a la zona i s’han posat en marxa per demanar solucions immediates.

Els sindicats majoritaris del Garraf i de l’Alt Penedès, CCOO i UGT, i la patronal de referència en mateix territori, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) van convocar recentment els representants dels Consells Comarcals de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i Garraf i els alcaldes de Vilafranca, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú per presentar-los un document amb propostes estratègiques de millora de la mobilitat al territori.

La patronal i els sindicats fa molt de temps que veuen amb preocupació les deficiències en mobilitat a la zona i s’han posat en marxa per demanar solucions immediates.

El document presentat davant les administracions locals i comarcals consta de quatre apartats: gestió avançada de la xarxa de vies d’alta capacitat, enfortiment del servei ferroviari, modernització de la xarxa de bus i accessibilitat als centres de treball.

Els sindicats i la patronal coincideixen a afirmar que les dificultats en la mobilitat impacten sobre la qualitat de vida de les persones en tant que compliquen l’accés a la formació, a la feina i a la sanitat, entre d’altres.

L’objectiu és que les administracions locals i comarcals afegeixin les seves aportacions al document proposat pels sindicats i la FEGP per presentar un document complet i consensuat a la Generalitat.

El proper pas un cop hi hagi un document consensuat serà demanar una reunió urgent amb la Consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: