Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
FranCisco Romero visitarà el barri del Centre la setmana vinent

FranCisco Romero visitarà el barri del Centre la setmana vinent

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, encara la recta final de les visites que fa a tots els barris de Vilafranca emmarcades en el seu projecte d’Alcaldia de Proximitat.

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, encara la recta final de les visites que fa a tots els barris de Vilafranca emmarcades en el seu projecte d’Alcaldia de Proximitat i la setmana vinent serà al barri del Centre.

Després de les visites a la Girada, el Molí d’en Rovira, el Poble Nou, l’Espirall, les Clotes i la Barceloneta-Sant Magí, l’alcalde serà al barri del Centre les tardes des de dilluns 12 fins a dijous 15 de febrer, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal.

Les visites de l’alcalde als barris consten de trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments i equipaments i una trobada temàtica oberta a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimecres 14 de febrer, a les 19.30h, a l’Associació Veïnal del Centre (c/ Sant Bernat, 19-21).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a .

El proper barri que visitarà l’alcalde serà Sant Julià, del 26 al 29 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: