Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP organitza una jornada per parlar d’estratègies per superar reptes del sector vitivinícola

Tradicionalment el sindicat agrari celebra el cap de setmana de la Fira del Gall una jornada tècnica al Vinseum de Vilafranca.

En aquesta ocasió no hi ha fira, però la jornada s’ha mantingut en format telemàtic. Tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 12 per vídeoconferència.
Unió de Pagesos la presenta amb el títol d’‘Estratègies per superar els reptes del sector vitivinícola en el context actual’. El programa començarà amb la presentació a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i Joan Caball, coordinador nacional d’Unió de Pagesos.
A partir d’un quart d’onze del matí es parlarà de les visions sobre les estratègies per superar els reptes del sector vitivinícola en el context actual. Hi haurà la participació del president de la DO Cava, Javier Pagès, el president de l’Associació d’Elaboradors del Cava, Damià Deàs, el president del Grup UVIPE de l’Associació Vinícola Catalana, Miquel Torres, el president de la DO Penedès Joan Huguet, i el president de la DO Catalunya, Xavier Pié. La cloenda està prevista a tres quarts de 12 a càrrec del director de l’INCAVI, Salvador Puig. La jornada es realitzarà en línia i per participar-hi cal fer inscripció prèvia, però tothom qui ho vulgui la podrà seguir en directe a través de l’streaming de la pàgina web de RTV Vilafranca .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: