Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El Cigró d’Or’, un dels restaurants que oferirà menjar per endur a la Fira del Gall

Cada un dels restaurants presents a la mostra oferirà un plat cuinat amb gall del Penedès i en el cas de ‘El Cigró d’Or’ també oferiran una pularda de raça penedesenca amb IGP.

Aquest proper cap de setmana, Vilafranca acollirà una nova 356a edició de la Fira del Gall. Enguany, la Fira té un format adaptat a l’actual situació de Covid19, i per tant, potenciant la seva versió virtual.
Més enllà de la web firadelgall.cat, on ja s’hi poden trobar productes i contactes de restauradors i cellers, els dies 19 i 20 de desembre hi haurà a la Plaça de Jaume I un mercat de productes de proximitat, on també hi haurà la possibilitat de poder comprar físicament gall del Penedès ja mort, vins de la DO Penedès i menjar per endur de restaurants de la zona. Un d’aquests restaurants serà ‘El Cigró d’Or’ del xef Oriol Llavina. Llavina explica que enguany acabaran de rematar la feina de cara als darrers dies previs a la fira.

Llavina confessa que un dels secrets perquè el gall del Penedès quedi bo, és allargar el temps de cocció.

Els organitzadors, i també els mateixos restauradors, esperen que amb el pas del confinament local a comarcal previst pel proper divendres hi hagi una major afluència de públic, tot respectant les mesures establertes per evitar la propagació de la covid19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: