Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de Sant Ramon participen en un taller d’alimentació KM0, de Slow Food Penedès Garraf

El taller forma part d’un projecte que s’ha estat duent a terme al llarg de tot el curs, i que a banda de l’alimentació saludable vol promoure la integració.

Alumnes de cicle inicial de l’escola Sant Ramon han estat participant aquestes darreres setmanes en la part final d’un projecte per donar a conèixer els aliments de proximitat i que compta amb ale suport a la nostra comarca de Slow Food Garraf Penedès.

Des del setembre els alumnes de cicle inicial i mitjà han plantat, regat i fet créixer escaroles de l’espècie perruqueta, que han estat recuperades per Slow Food. Les darreres activitats han estat uns tallers de cuina on aprofitant aquestes escaroles han aprés a cuinar algun plat que les té com a ingredient.

Des de l’escola consideren que és interessant la promoció de l’alimentació saludable i amb productes de proximitat.

Aquest segon taller, el va protagonitzar el xef Oriol Llavina, que va explicar davant d’alumnes de segon com fer una bona amanida i una escarola arrebossada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: