Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona resposta a l’enoturisme i al turisme de proximitat, malgrat la Covid-19

Hem aprofitat la nostra cobertura durant tota la Setmana del Vi Català a Barcelona per parlar amb el director de l’Agència Catalana de Turisme.

Aprofitant que el 8 de novembre ha estat el Dia Mundial de l’Enoturisme, la programació de la Setmana del Vi Català durant tot el dia d’avui va encaminada a tractar aquest sector cada vegada més fonamental en el sector del vi i la vinya. La primera de les activitats d’aquest dimarts era una entrevista amb el director de l’Agència Catalana del Vi, David Font. Abans, però, des de Penedès TV l’hem pogut entrevistar en una connexió en directe per al programa Ben Trobats de la Xarxa de Comunicació Local. Font destacava que l’enoturisme es valora cada vegada més pel turista català i l’internacional.

David Font explicava que, malgrat la complicada situació, enguany el públic català ha respost molt bé al turisme de proximitat.

Des de l’Agència Catalana de Turisme asseguren que el turístic és un sector molt resilient que s’ha adaptat bé a les circumstàncies sanitàries i creuen que no trigarà a recuperar-se perquè, al cap i a la fi, el turisme aporta felicitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: