Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inserció laboral penitenciària pretén aterrar al Penedès per revifar oficis amb poca demanda

La Delegació del Govern al Penedès ha acollit una reunió entre el teixit empresarial i el CIRE, una empresa pública que treballa per la formació i reinserció laboral de persones privades de llibertat.

Una de les tasques principals del CIRE és identificar les necessitats laborals del territori català i les seves empreses per fomentar, d’aquesta manera, la reinserció laboral dels interns, en oficis amb poca mà d’obra i sovint externalitzats.

A més dels representats empresarials del Penedès, la reunió també ha comptat amb la presència del delegat Territorial, David Alquézar, i el regidor de Promoció Econòmica de Vilafranca, Miquel Medialdea.

Un acte, que pretén ser un primer pas per apropar el CIRE a la vegueria i les seves empreses, les quals podrien beneficiar-se dels interns de centres, com per exemple, Brians 1 i 2 a Sant Esteve Sesrovires; Mas Enric a Tarragona i Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: