Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jean Leon presenta ‘Nits de Pel·lícula entre Vinyes’, sessions de cinema, gastronomia i vi

Jean Leon presenta ‘Nits de Pel·lícula entre Vinyes’, sessions de cinema, gastronomia i vi

El celler acollirà dues projeccions de pel·lícules relacionades amb el món del vi, que es maridaran amb vins de Jean Leon i un sopar a l’aire lliure.

Els propers dissabtes 4 i 11 de juliol, Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia i vi s’uneixen en un entorn idíl·lic enmig de les vinyes del Penedès.
L’experiència començarà a 2/4 de 8 del vespre amb la degustació d’una copa de benvinguda a la terrassa del Wine Bar, tot gaudint de la posta de sol entre vinyes, i continuarà amb un sopar d’embotits, formatges i patés maridat amb vins Jean Leon. La nit finalitzarà amb la projecció d’una pel·lícula a l’aire lliure relacionada amb el món del vi. El 4 de juliol la pel·lícula serà “Entre Copas” (Sideways), mentre que el dissabte 11 es projectarà “Guerra de Vinos” (Bottle Shock).
L’aforament és limitat i cal reservar prèviament trucant al telèfon 93 817 76 90 o enviant un correu electrònic a . El preu és de 25€ (IVA inclòs).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: