Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca tanca l’any 2023 ratllant la xifra dels 50.000 espectadors

Després de la reobertura del Kubrick al juny del 2022, era tot un repte fer revifar la sala de cinema i mantenir l’activitat de la sala Zazie.

Però les xifres demostren que la programació de Cineclub Vilafranca ha atret el públic a les dues sales. Aquest 2023, l’entitat ha tancat l’any amb 48.000 espectadors. Jaume Felipe és el president de Cineclub Vilafranca.

A banda de les sessions regulars, tant al Kubrick Cinema com a la sala Zazie, s’han organitzat sessions especials i una àmplia programació de continguts alternatius, com òperes o ballets. De fet, l’òpera Turandot, va reunir al Kubrick 111 persones, sent la tercera sala de tot l’estat amb millor resposta. En total, 1.200 espectadors van gaudir dels continguts alternatius.

A més, s’ha consolidat el programa educatiu, amb més de 2.000 infants i adolescents d’escoles i instituts al cinema.

Un dels objectius que es marcava Cineclub Vilafranca en entomar les regnes del Kubrick Cinema era arribar al públic jove. Un cop fet el balanç del 2023 es pot dir que un 25% dels espectadors són d’aquesta franja d’edat.

Cineclub Vilafranca és una entitat amb 55 anys de trajectòria recolzada per uns 220 socis i sòcies. Tota la informació sobre el cineclub, la programació i com fer-se soci es pot trobar a la seva pàgina web: www.cineclubvila.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: